Jouw ervaring als cliënt
is heel waardevol!

Wij hebben je mening nodig

Je behandeling tijdens Corona

Interessante links

Corona tips & troost

Tijdens Corona

Corona

Deze periode is voor veel mensen stressvol. De nieuwsupdates blijven maar binnenkomen en de maatregelen om het coronavirus terug te dringen hebben een behoorlijke invloed op ons dagelijks leven.
Belangrijk is om zelf de regie te houden. Let b.v. op je dagstructuur; op tijd opstaan, jezelf gewoon aankleden en op normale tijden eten. Daar blijf je je beter door voelen.

Onze zorgen gaan uit naar de cliënten en hun naasten. Veel cliënten die klinisch waren opgenomen zijn indien het enigszins mogelijk was naar huis gestuurd om geldige redenen: er moet rekening gehouden worden met uitval van medewerkers door ziekte en er moet ruimte gecreëerd worden voor cliënten met ook nog eens corona. Daarnaast zijn voor cliënten die ambulant of poliklinisch behandeld werden vrijwel alle gewone afspraken afgezegd en vaak vervangen door gesprekken op afstand. 

Wij willen de zorg zo maximaal mogelijk houden in deze verwarrende tijd. Mocht je mee willen denken of heb je hier een mening over vul dan de enquête in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Arkin heeft voor haar cliënten een coronavirus update met algemene info.

“De Cliëntenraad maakt zich sterk voor de autonomie, zelfbeschikking en kwaliteit van leven van cliënten van Arkin”
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Cliëntenraad Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin